En digital upplevelse av din plats

Med OVERBLIQ™ Places flyttar du upplevelsen till besökarens smartphone. Berätta om din plats med texter, bilder och ljud, kopplat till en interaktiva kartpunkter och iBeacon-enheter på platsen.

Tillgängligt för alla

Appen utvecklas för både iOS och Android (native) och finns tillgängliga på Appstore och Google Play.

En del av ditt varumärke

OVERBLIQ™ är en whitelabel-produkt. Ett färdigt koncept för mobilappar, men med din egen branding. Du sätter din egen grafiska prägel på appen, men allt annat är färdigt.

Navigation och information

Tydlig och intuitiv navigation med både text och bild. Vilken typ av navigation du vill använda för ditt innehåll styr du själv.

Guidad rundvandring

Interaktiv rundvandring med kartpunkter eller iBeacon-enheter låter användaren interagera med informationssidor eller ljuduppspelningar längs vägen.

Komplett CMS-verktyg

Alla versioner av OVERBLIQ™ levereras med ett komplett redaktörsgränssnitt för din information. Här samlar du information och administration på ett och samma ställe skyddat bakom en personlig inloggning.

Du skapar och underhåll all information själv. Hela din mobilapp visualiseras i en intuitiv trädstruktur där du enkelt och säkert ändrar båda information och navigation utan att utveckling av appen.

Eftersom OVERBLIQ alltid hostas i Sisyfos moln krävs varken driftsmiljö eller underhåll av dig som kund.

Få full kontroll över varje upplevelse i appen – från navigation och information, till kartfunktioner och guidade rundturer. Tydliga vyer för filhantering, formulär och kartfunktioner hjälper dig att skapa den bästa digitala upplevelsen för besökaren.