Sisyfos Digital levererar digital upplevelse till Alpina VM och Skidskytte-VM

"Vi ska leverera den bästa lösningen någonsin till ett internationellt evenemang. Vårt mål är att sätta en standard för vad man ska förvänta sig som intresserad publik", säger Jonas Möller, affärsutvecklare på Sisyfos Digital.

Vi på Sisyfos Digital har under en längre tid arbetat med digitalisering av platser, områden, fastigheter, evenemang och tagit fram en upplevelseplattform i produktfamiljen OVERBLIQ™.

Nu tar vi ett kliv in på världsarenan och levererar eventappar för två av de största vinterevenemangen efter OS. Vårt mål är att ta ett grodhopp framåt gällande hur man ser på digitalisering av evenemang, inte bara kalendarium och information som du kan hitta på många ställen, utan hela upplevelsen innan, under besöket eller i tv-soffan och efter tävlingarna.

Vi är otroligt stolta över samarbetet med Geztio och Lars-Börje "Bulan" Eriksson som vi tillsammans med kommer skapa en världsunik digitaliseringsplattform som hanterar innehåll, information, kunskap, kalendarium, interaktiva kartor, betalning och mycket mer.

Projekten ger en direkt påverkan på oss gällande rekrytering och vi söker aktivt efter fler utvecklare som vill arbeta med personaliserade mobilappar samt AI.

Har du frågor eller vill vara en del av vårt sammanhang kontakta Jimmy Eriksson, VD Sisyfos Digital