Nyfiken utvecklare?

Hos oss behöver du inte göra karriär eftersom att du börjar på toppen, bestämmer själv vilket ansvar du tar och hur du vill utvecklas.

Vi som arbetar på Sisyfos Digital AB har tillsammans bestämt oss för en total öppenhet gällande våra affärer, budget, affärsplan, gemensam konstitution och bolagets vision. Det som finns idag är gemensamt framtaget av oss alla på Sisyfos Digital AB.

Vårt gemensamma affärsmål är att hjälpa organisationer med sin resa inom digitalisering. Vi arbetar som verksamhetskonsulter med VAD och VARFÖR samt med tekniken HUR, bygger skräddarsydda lösningar och produkter kopplade till vår egen produktsvit.

Vi är ingen webbyrå. Som utvecklare hos oss skapar du affärsnytta med mobilappar, AI, lokaliseringstjänster, blockkedjor, och IoT. Vissa kallar det trender inom digitalisering, vi kallar det vardagens arbetsredskap.

Din profil

Vi söker både frontend-utvecklare, backend-utvecklare och allt där emellan. Kunskap om AI kommer vara viktigt att kunna eller lära sig. Framförallt söker vi dig som är eller vill bli bäst på något av det vi har att erbjuda.

Du kommer få en presentation av vår produktsvit, affärsplan, budget och vision så att du skall kunna berätta för oss hur du passar in och vad du vill ansvara för. För oss är det viktigast att du känner dig engagerad. Kom ihåg att "lätt är tråkigt, svårt är kul"!

Om oss

Sisyfos Digital har sitt säte i centrala Uppsala. Vår vardag präglas av buzzwords och våra projekt ligger i framkant. Innovation och nytänkande är ett måste för att utveckla oss som organisation och för att kunna bygga framtidens produkter. Vi vet inte hur framtiden ser ut, men vi förbereder oss så gott vi kan.

Sisyfos Digital AB är en del av Sisyfosgruppen, som är en koncern bestående av bolag inom olika verksamhetsområden som delar en gemensam önskan; att genom små och stora idéer utveckla samhället. Vissa av våra bolag är verksamma inom samhällsbyggnad. Andra bygger nätverk. Några ägnar sig åt varumärken, kommunikation och digitalisering. Med mera.

Dessutom gör vi god äppelmust på Wenngarn, som är ett samhälle utanför Sigtuna som ligger oss varmt om hjärtat.